keskiviikko 10. elokuuta 2011

Pikaloma pohjanmaalla

Viime viikolla tuli tehtyä parin päivän reissu pohjanmaan suuntaan. Pekka lähti pohjoiseen ja minä lähdin kyytiin kohteina Ähtärin eläinpuisto, Tuuri ja Kauhava.
Tässä muutamia kuvia eläimistä. Päivä oli aika lämmin ja monet eläimistä lepäilivät piilossa. Erityisesti harmitti kun näin vain pari sutta, loput laumasta olivat jossain näkymättömissä.


Ähtäristä mentiin Tuurin kyläkauppaan. Vaikka kauppa on valtava ja tavaraa on hirveästi, niin en löytänyt juuri mitään ostettavaa kun en viitsinyt turhaan rihkamaan rahojani laittaa... Tuurista ajeltiin Kauhavalle jossa oltiin yötä. Seuraavana päivänä käytiin Powerparkissa. Pekan piti ajaa kartingradalla, mutta siellä olikin yksityistilaisuus ja suunnitelma meni vähän pieleen. Sitten vaan kuljettiin huvipuiston alueella, eikä todellakaan käyty yhdessäkään vehkeessä - no way!!!Powerparkin ja Yli- ja Ala-Härmän jälkeen mentiin takas Kauhavalle josta lähdin junalla Jämsään ja Pekka jatkoi ylöspäin. Kauhavan kaunis asemarakennus on onneksi säästynyt purkamiselta.


Nämä laajat pellot ja ladot jäivät taakse, kyllä minua miellyttävät enemmän omat mäkiset ja metsäiset maisemat :)1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

Sullahan on ollut mukava miniloma. Mä ahdistuisin tuollaisilla lakeuksilla. Mun sielunmaisema vaatii vanhoja puita, hämärää ja linnnunlaulua.