lauantai 12. helmikuuta 2011

Paula Heinosen luennolla

Olin torstaina ensimmäista kertaa Paula Heinosen luennolla. Olen lukenut hänen kirjojaan ja kuunnellut Iskelmäradion Terveyden tukipilarit -ohjelmaa, mutta olipas hienoa päästä kuuntelemaan ihan livenä. Ravinto-asiaa tuli paljon ja hyvää ja sellaisella voimalla esittetynä, etten ole aiemmin niin hyvää luentoa kuunnellut. Paljon oli tuttua asiaa, mutta paljon myös uutta. Jos joskus teille tulee tilaisuus mennä kuuntelemaan Paulaa, niin suosittelen ehdottomasti!
Olen ollut karkkilakossa toista kuukautta, suklaata olen ostanut kerran, mutta muuten olen sujuvasti liukunut kaupassa karkkihyllyjen ohi. Ja kumma kyllä karkkia ei ole edes tehnyt mieli, vaikka toista luulin. Ajattelin nimittäin että sallin itselleni joskus karkkipäivän jos ihan hirveä tuska tulee, mutta sitä ei ole vielä tullut. Hyvä minä :) Lisäksi kotoa ei löydy mitään ns. "vierasvaraa", jotta ei tule kiusausta syödä. Kylässä, jos tarjotaan, voin syödä herkkuja, mutta kotikaapista niitä ei löydy. Olen nyt syönyt
paljon hedelmiä ja pähkinöitä, ne on aika hyvin paikanneet välipalasyömisiä. Täältä muuten löytyy Paula Heinosen hyviä terveysvinkkejä!

1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

Uskon, että oli mielenkiintoinen luento. Tykkään tyypistä ja multa löytyy yksi hänen Satu Silvon kanssa kirjoittama kirjakin.

Sokerilakkoon (tai ainakin karkki- ja kahvileipälakkoon) pitäisi minunkin mennä. Mutta luonne on heikko ;)