torstai 13. toukokuuta 2010

Mökkipuuhasteluja

Se on kesä nyt! Yhtäkkiä mittari näyttää yli kakskyt astetta plussan puolella, vaikeeta uskoa. Tulikin kiire kaivaa T-paitaa kaapin perältä päälle. Mutta miten sitä voi laittaa sortsit ja paljastaa talven kalpeat sääret?! Vaikka rusketus onkin epäterveellistä, niin tykkään kyllä että jalat saisi sopivasti väriä. Onneks nyt on aikaa olla Saakoskella, siellä voi paljastella rauhassa omalla pihalla :)
Tällä viikolla on mökkiohjelmassa ollut risusavottaa. Pekka kaatoi useampia kuivuneita haapoja ja mun pesti oli kerätä risut ja isommat oksat kasaan. Tuli ihan kivasti hiki ja olipas mukava saunoa urakan päälle. Mulla oli oikein "univormu" päällä kun lainasin Pekan vanhaa työhaalaria. Aika tyylikäs :D


Koirat on aina mukavasti
uupuneita mökkipäivän jälkeen. Vaikka mitään erityistä ei tehtäiskään, niin pelkkä ulkona olo väsyttää ne. Niin kuin kuvasta näkyy :)


Rella pyörähteli kuivalla nurmella ja sai koristeet karvaansa.


Poseerausta Saajoen sillalla.


Nyt selvisi sen pensaan nimi mikä kasvaa huussin kulmalla. Sen aukeavat lehdet ovat keväisin näin hienon ja koristeellisen näköisiä. Seija löysi sille nimen: koiranheisipuu (~ selja) No mikäs sen sopivampi nimi ;)


Huomenna ajattelin laittaa auringonkukan siemeniä maahan mökin viereen. Ostin puutarhamultaa tänne kotiin ja Saakoskellakin on pari säkkiä, joten teen pientä penkkiä ja pistän siemeniä siihen, kasvaa sitten jos kasvaa. Nyt kukkailoa antavat valkovuokot, jotka vihdoin lämmön ansiosta aukaisivat kukkansa.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Asiallinen työasuste ainakin! Mietin vain väistämättäkin, että etkö läkähtynyt tuo päälläsi?! Minä olin tänään jo ihan T-paidassa ja oli oikeasti LÄMMIN :)

Meilläkin etenkin Tahvo välillä pyörii tuolla kuivalla nurmikolla on kyllä sen jälkeen niin hassun näköinen, kun kuivaa ruohoa ympäri turkkia :)

Jaana kirjoitti...

Tein tuota hommaa tiistaina kun ei vielä ollut ihan näin lämmin, vaan ihan sopiva työkeli :) nyt tosiaan varmaan tukehtuisi kuumuuteen!