maanantai 13. huhtikuuta 2009

Paljon luvattiin, vähän saatiin

Sitä aurinkoa ja lämpöä siis. Viime viikolla pääsiäiseksi luvattiin aurinkoa ja jopa viidentoista asteen päivälämpötiloja, mutta siitä kyllä jäätiin tosi kauas ainakin näillä korkeuksilla Keski-Suomessa. Ainoa päivä, jolloin aurinko näkyi, oli ensimmäinen pääsiäispäivä, mutta eipä silloinkaan ollut kuin 5-6 astetta mittarissa. Oli kyllä aika pettymys, kun kevät on kuitenkin myöhässä muutenkin. Jotain kevätbongauksia olen silti tehnyt, lokit ovat saapuneet, pari leskenlehteä kukki jo tienpenkassa ja tänään kuovi huuteli kun oltiin peltolenkillä.
Tässä pari takapihakuvaa viikonlopulta, ensin pitkäperjantainen järkytys, kun yöllä oli tullut lunta ainakin viisi senttiä ja oli ihan talvi :(No sitten sunnuntaina oli onneksi jo vähän erinä
köistä..


Muuten pääsiäinen meni etupäässä kotosalla, Saakoskella käväistiin lauantaina ja Pekka lähti tänään ajelemaan takaisin Hankoon, siellä riittää rakentelemista vielä tälle viikolle. Minä taidan lähteä illaksi Seijalle pääsiäistortulle- ja kahville :)

3 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Ohhoh, olipa talvisen näköisiä pääsiäiskuvia. Ei täälläkään mitään lämpöennätyksiä ole rikottu. Takaisin talvitakki päälle ja käsineet käteen.

Ninalandia kirjoitti...

Me vaihdettiin just torstaina kesärenkaat ja perjantaina lähettiin äitille... Siellä oli varmaan 10cm lunta =O

Vähän mietittiin, että päästäänkö pihasta pois, kun siinä on mäki. Onneks ei tarvinnu ite ajaa =)

Jaana kirjoitti...

No näin. Ensi yönä voi taas tulla lunta ja räntää. Uskaltaako sitä katsoa ollenkaan aamulla ulos?!