keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Vetinen marraskuu

Sadetta, tihkua, räntää ja pimeää. Siis marraskuuta. Hiekkaa, kuraa, karvaa - imuroimista, lattian pesua. Siis jatkuvaa siivousta. Tähän aikaan vuodesta sitä toivoo että voisi laittaa talviunille ja nukkua aina tuonne tammikuun loppupuolelle asti. Sitten voisi alkaa jo kevään odotukseen. Kyllä sitä onkin väsyneempi, aamut tahtovat venyä yhdeksään väkistenkin ennen kuin saa itsensä sängyn pohjilta ylös. No, onneksi sentään saa nukkua!
Pekka oli kotona jopa viisi päivää. Käytiin Saakoskella lämmittämässä mökkiä. Löysin koirien kanssa lähistöltä kivan metsikön jossa meni polku. Maanantaina huomasin polun varrella suppilovahveroita, eikä tietenkään ollut mikäänlaista pussia mukana. No eilen sitten mentiin uudestaan ja nyt olin paremmin varustautunut. Muutaman metrin säteellä olikin sieniä niin, että sain pussin täyteen. Illalla sitten paistoin sienet voin kanssa, suolaa sekaan ja nam! Syksyn ekat suppikset, parempi myöhään kuin ei ollenkaan :)
Pekka lähti tänään Porvooseen ja pidempi loma on odotettavissa sitten joulun ja vuoden vaihteen tienoilla. Eipä auta muuta kuin ootella..
Mielessä pyörivät myös joululahja-asiat ja joulukortit - riivatun kortit - joka vuotinen ongelma =( Ei voi ottaa edes talvisia kuvia kun talvea ei ole!! Huomenna Jämsään avataaan uusi Citymarket. Toivon että sieltä löytyis jotain sopivaa lahjusta, edes noille skideille.

Ei kommentteja: