tiistai 27. toukokuuta 2008

Kone hyyty

Kaksi vuorokautta ilman nettiä -> katastrofin ainekset kasassa! Kone yski jo lauantaina, mutta vielä siitä tokeni. Sunnuntaina sitten modeemi katsoi palveluksensa päättyneen ja linjat meni mykiksi. Soitin tänä aamuna soneran vikapalveluun josta kehoittivat tarkistuttamaan modeemin ja tarkistuksen jälkeen meille muutti uusi telewell ja asiat taas siltä osin kunnossa :) Ihmettelen vaan ja edelleen, kuinka sitä onkaan ennen maailmassa tullut toimeen ilman sähköpostia ja nettiä =O No, silloin ehkä kirjoitettiin kirjeitä ja kortteja ja luettiin lehtiä...
Pekka-parka oli viikonloppuna täysin ymmällään kuinka saatoin olla niin suivaantunut kun netti ei toimi..no, sillä tämä kaikki hauskuus on vielä edessä kun hankinnassa on oma läppäri - jonka käyttö minun pitää sille opettaa... :D

Viikonloppuna tulikin oltua vähän viihteellä kun lauantaina oltiin Himoksessa katsomassa Anna Eriksonia. Sunnuntaina käväistiin vapaa-ajan messuilla, joilla esiintyi tämä mies:

Jos nyt joku ei tunnista, niin vasemman puoleinen kitarsti on siis Kristian Meurman. Ihku! Rohkenin jopa hakea täydennyksen nimmarikokoelmiini..

Riialla on sitten huomenna se leikkaus. Toivon mukaan kaikki menisi hyvin. Laitan sitten tännekin loppuviikosta tilannetiedotusta.


Ei kommentteja: