torstai 11. lokakuuta 2007

Kotomaan kamaralla

Näin äkkiä se käy, nyt on sitten reissu tehty. Hienoa oli. Neljä päivää aurinkoa ja lämpöä, kaupunkeja, kyliä, rantoja, metsiä... espanjalaista ja hieman myös ranskalaista elämänmenoa, ruokaa ja juomaa. Välimeressä uin kahdesti, muistuu vieläkin se suolan maku huulilla. Laitanpa tännekin kuvia kunhan ehdin purkaa niitä kamerasta.
Kotona olikin sitten kylmä vastaanotto - nimittäin ilman muodossa! Pari astetta lämmintä ja läpitunkeva tuuli, tuntui aika raa'alta muutokselta...vielä eilen illalla saunan löylyissäkin paleli! Toivottavasti flunssa ei iske. Onneksi sää lämpenee jonkin verran nyt viikonloppuna, ei kiitos talvea - ei ihan vielä.
Koirilla oli mennyt hoidossa ihan mukavasti, no Ruska onkin aina ihan taivaissa kun pääsee Helin luo :) Riia ja Rella olivat nyt ekaa kertaa Rellan kasvattajan Jaanan hoivissa ja hyvin sujui. Helmi oli myös hyvissä voimissa ja kovin mielissään kun äiti tuli kotiin.
Kävin tänään eläinkaupassa ja olinkin voittanut kaupan avajaisten arvonnassa kissanmuonavalikoiman. Sain useita eri kosteita muonia ja Helmille maittoikin pussimuona tosi hyvin.
Reissuvaatteet tuli pyykättyä tänään ja viikonlopun ohjelmassa taitaa olla kesävaatteiden vienti talvisäilöön ja lämpöisempien kamppeiden käyttöönotto.

Ei kommentteja: